Welkom op Bergensneeuw.info

Alleen de allermooiste skigebieden van de Alpen vind je terug op deze site. Wintersporten in stijl, sfeervolle Alpendorpen, prachtige pistes en de beste accommodaties presenteren we met alle relevante informatie. En dat niet alleen; we hebben ook nuttige tips voor je voorbereiding en de reis richting jouw wintersport.

Kortom bergen sneeuw liggen voor je klaar!

 

   
      Zwitserland     Oostenrijk     Frankrijk     Voorbereiding     Tips&Tricks                          Over ons | Contact
 

Zwitserland is hét wintersportland voor iedereen die van een prachtige omgeving houdt.

De meeste gebieden worden omsloten door bergtoppen die boven de 4.000 meter rijzen. Vooral de regio Wallis staat bekend om haar hoge bergtoppen.

Heerlijke lange afdalingen wachten op je. Na de apres-ski mag een stevige kaasfondue natuurlijk niet ontbreken. Bekijk de beste skigebieden van Zwitserland.

Mooie bergdorpen hebben in Zwitersland vaak nog hun charme behouden. Bovendien is er een overvloed aan gezellige appartementen in sfeervolle huizen met originele details, zoals de bekende luiken voor de ramen.

Omdat de meeste skigebieden in Zwitserland hoog liggen, zijn de meeste wintersportgebieden zeer sneeuwzeker. Ook de kwaliteit van de sneeuw laat vaak niets te wensen over, mede dankzij goede preparering.

 

 

 

      Mooie bergdorpen
      Hoog gelegen
      Sneeuwzeker

      » Officiële website
     

 


 

 

 


  Wintersportbestemmingen in Zwitserland