Welkom op Bergensneeuw.info

Alleen de allermooiste skigebieden van de Alpen vind je terug op deze site. Wintersporten in stijl, sfeervolle Alpendorpen, prachtige pistes en de beste accommodaties presenteren we met alle relevante informatie. En dat niet alleen; we hebben ook nuttige tips voor je voorbereiding en de reis richting jouw wintersport.

Kortom bergen sneeuw liggen voor je klaar!

 

   
      Zwitserland     Oostenrijk     Frankrijk     Voorbereiding     Tips&Tricks                          Over ons | Contact
 

Gezellige gebieden, daar staat Oostenrijk bekend om. Maar er is meer. Er zijn wel degelijk grote, sneeuwzekere skigebieden en wij hebben ze op een rij gezet.

Omdat de meeste gebieden weinig hoogteverschil bieden, is het een uitdaging om de skigebieden te selecteren waar je wel volop kunt genieten van de beste hellingen.

Geluk moet je wel hebben als je op wintersport wilt naar Oostenrijk. De meeste gebieden liggen niet al te hoog en zijn daardoor niet sneeuwzeker. Probeer vroeg in het seizoen te gaan en houd de sneeuw berichten in de gaten voor je boekt.

Op Bergensneeuw.info hebben we de skigebieden opgesomd die een grote mate van sneeuwzekerheid hebben en die ook nog eens sfeervol zijn én en mooi skigebied hebben.

 

 

 

      Kleine bergdorpen
      Veel sfeer
      Veel blauwe pistes

      » Officiële website
     

 


 

 

 


  Wintersportbestemmingen in Oostenrijk
  • Serfaus
  • Kirchberg
  • Zell am See
  • Bad Gastein